2290 pakken koffie voor Voedselbank Goed Ontmoet
BERGEN OP ZOOM –

Koffiepunten van Douwe Egberts inleveren voor Voedselbank Goed Ontmoet. Inwoners van Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en Tholen deden het massaal. Het resultaat: Goed Ontmoet heeft maar liefst 2290 pakken koffie gekregen.

Goed Ontmoet gaat voor duurzaam

Dankzij sponsoring van woningbouwvereniging Stadlander zijn op het dak van het magazijn van de voedselbank in Bergen op zoom zonnepanelen geplaatst.

Mo in het zonnetje gezet

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voedselbank Goed Ontmoet is Mo door het bestuur in het zonnetje gezet. Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet, maar in het bijzonder Mo Eid. Zonder Mo hadden was het niet ze vlekkeloos gelopen. Hij werd bedankt met een cadeaubon en een bloemetje voor zijn tomeloze inzet. Lees verder .

Voedselbank kan nu ook in Calfven het internet opDe voedselbank Goed Ontmoet op De remise aan de Trambaan in Calfven had nog een wens: een beter digitaal bereik. Donderdag kreeg de organisatie de cheque die dat mogelijk maakt. 

Fort Smakelijk

Op 22 november werden ruim 150 vrijwilligers van Goed Ontmoet door het bestuur in Fort Smakelijk getrakteerd op een etentje in het kader van het 10 jarig bestaan van de voedselbanken in Zuid West Brabant en Tholen.

Stichting Goed Ontmoet
Abr. de Haanstraat 14
4624 HX Bergen op Zoom.
Tel: 0164-270290
E-mail: info@goedontmoet.com

Doneer via Ideal

Doneer een vast bedrag per periode

Privacy Policy

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands