De uitgifte van voedsel is elke week op een vaste dag en een vaste tijd. Die tijd wordt met u afgesproken.

Neem twee grote tassen mee. Die heeft u nodig om het voedsel in te doen. Bij het ophalen van voedsel meldt u zich aan de balie. Daar wordt genoteerd dat u er bent. Afhankelijk van uw gezinsgrootte wordt daarna uw pakket samengesteld.

Zonder geldig identiteitsbewijs is uitgifte van het pakket onmogelijk.

Als u geen pakket ophaalt of als iemand anders het pakket voor u meeneemt, moet u dat vooraf melden. Dat kan per telefoon op de dag van het afhalen op vaste tijden. Geef aan degene die uw pakket ophaalt uw pasje of ID mee, of een kopie ervan.

Het is niet de bedoeling dat u een sms-bericht of WhatsApp stuurt of een voicemail inspreekt.

Deze worden niet beantwoord.

Als u 2x zonder bericht uw pakket niet komt ophalen, krijgt u de volgende keer geen voedselpakket. U moet dan eerst weer een gesprek hebben. Daarvoor moet u zich opnieuw aanmelden.

Ook als u zonder afmelding niet op een gesprek komt, krijgt u geen voedselpakket meer.

Soms is duidelijk dat u maar voor een korte periode voedselhulp nodig heeft. Bij elk gesprek bekijken we opnieuw uw inkomsten en uitgaven. Ook bespreken we dan wat u kunt doen om zo snel mogelijk weer zelf voor uw voedsel tekunnen zorgen.

Als de maximale termijn van 3 jaar is verstreken, houdt het verstrekken van voedsel op. Wij bespreken dat vooraf met u. Wilt u zich opnieuw aanmelden, dan geldt een wachttijd van 2 jaar.

Er valt weinig te kiezen. We zijn afhankelijk van wat we aangeboden krijgen en dat verdelen we zo eerlijk mogelijk.

Als u bepaalde producten niet wilt of als sommige producten niet geschikt zijn voor u (bijvoorbeeld wegens een allergie), laat die dan bij de voedselbank. Wij kunnen dan iemand anders er blij mee maken.

Stichting Goed Ontmoet
Abr. de Haanstraat 14
4624 HX Bergen op Zoom.
Tel: 0164-270290
E-mail: info@goedontmoet.com

Privacy Policy