Quizzen voor het goede doel

6 februari aanstaande zal er door de muzikanten van dweilband Déér Voelde Niks Van!, een vastenavend quiz worden georganiseerd. Een quiz speciaal voor de Bergenaar die het vastenavendgevoel dit jaar zo erg moet missen.

Een erg mooi alternatief en het mooiste van alles is dat de opbrengsten van de quiz zullen worden gedoneerd aan de voedselbank Goed ontmoet!

Tijdens deze quiz zal onder andere uw vastenavendkennis op de proef worden gesteld, en zijn er mooie prijzen te winnen voor de drie best presterende deelnemers. Daarnaast wordt er een prijs weggeven voor de persoon/personen die er het leutigst bij zitten tijdens de quiz.

Deelname kost €2,11,-.

Daarbij kunt u ook nog een borrelpakket bestellen, die is samengesteld in samenwerking met Cafe ’T Slik. Al deze informatie kunt u ook vinden op https://www.facebook.com/events/447774159917675  

Hier vindt u ook de aanvangstijd van de quiz.

Mocht u nu niet kunnen maar toch graag wat geld overmaken voor de voedselbank, dan kan dit natuurlijk ook! Op de site waar u terecht komt door op de eerder genoemde link te klikken, staat een tikkie waar u geheel vrijblijvend een bedrag kan overmaken. Wij zullen dan zorgen dat dit bedrag mooi terecht komt bij de voedselbank.

We hopen u graag te zien bij de Déér Witte Niks Van! Vastenavend Kwis.