Douwe Egberts koffie geschonken

Zorginstellingen Thebe, Surplus, Groenhuysen, SVRZ, Ter Weel en Avoord  zijn allen aangesloten bij ICWB, Inkoopcombinatie West-Brabant, en hebben een contract met Jacobs Douwe Egberts die de koffie levert.
Een van hun gezamenlijke doelstellingen is maatschappelijk, verantwoord ondernemen en de voedselbank kwam onder de aandacht.

Een groot aantal koppen koffie worden geschonken voor de cliënten, bezoekers en medewerkers van de zorginstellingen. Er werd besloten om van de honderd koppen koffie er één te schenken aan de voedselbank.

Shell Moerdijk schenkt ruimhartig

Door medewerkers van Shell Moerdijk werden we vlak voor Kerstmis verblijd met 500 tassen houdbaar voedsel. Daarnaast werden containers gelost met voedsel wat de komende weken uit te geven is.
En als kers op de taart is het bericht binnengekomen van het management team van Shell Moerdijk dat in maart nógmaals een schenking plaats zal vinden.

Junior Kamer Het Markiezaat heeft het Hap & Stap evenement georganiseerd

Op 4 september 2022 organiseerde Junior Kamer het Markiezaat het Hap & Stap evenement met als doel wat doen voor de maatschappij en de opbrengst schenken aan een goed doel.
Voor nog geen 10 euro kregen deelnemers een stempelkaart waarmee ze bij verschillende horecazaken in Bergen op Zoom een hapje en/of drankje konden nemen. Een leuke wandelroute werd daarbij beschikbaar gesteld. De opbrengst was boven verwachting!