Vakantietassen voor de kinderen

De Protestantse Gemeente in Bergen op Zoom heeft juli 2023 voor het vierde opeenvolgende jaar de Actie Vakantietas georganiseerd. Sinds 3 jaar worden tassen ook gevuld voor kinderen tussen 4 en 12 jaar die afhankelijk zijn van de lokale Voedselbank.

De inzet van de Lions is groots!

De Lions hebben wederom een inzameling gehouden van D.E. waardepunten. Martin Franken (re) heeft de enorme hoeveelheid aan waardepunten overhandigd aan Ton Ringersma.
Koffie fabrikant D.E. verhoogt de opbrengst en de waarde wordt omgezet in pakken koffie.
De klanten van de voedselbank zijn dankbaar dat ze kopjes Douwe Egberts koffie kunnen schenken.

Douwe Egberts koffie geschonken

Zorginstellingen Thebe, Surplus, Groenhuysen, SVRZ, Ter Weel en Avoord  zijn allen aangesloten bij ICWB, Inkoopcombinatie West-Brabant, en hebben een contract met Jacobs Douwe Egberts die de koffie levert.
Een van hun gezamenlijke doelstellingen is maatschappelijk, verantwoord ondernemen en de voedselbank kwam onder de aandacht.

Een groot aantal koppen koffie worden geschonken voor de cliënten, bezoekers en medewerkers van de zorginstellingen. Er werd besloten om van de honderd koppen koffie er één te schenken aan de voedselbank.

Shell Moerdijk schenkt ruimhartig

Door medewerkers van Shell Moerdijk werden we vlak voor Kerstmis verblijd met 500 tassen houdbaar voedsel. Daarnaast werden containers gelost met voedsel wat de komende weken uit te geven is.
En als kers op de taart is het bericht binnengekomen van het management team van Shell Moerdijk dat in maart nógmaals een schenking plaats zal vinden.