Douwe Egberts koffie geschonken

Zorginstellingen Thebe, Surplus, Groenhuysen, SVRZ, Ter Weel en Avoord  zijn allen aangesloten bij ICWB, Inkoopcombinatie West-Brabant, en hebben een contract met Jacobs Douwe Egberts die de koffie levert.
Een van hun gezamenlijke doelstellingen is maatschappelijk, verantwoord ondernemen en de voedselbank kwam onder de aandacht.

Een groot aantal koppen koffie worden geschonken voor de cliënten, bezoekers en medewerkers van de zorginstellingen. Er werd besloten om van de honderd koppen koffie er één te schenken aan de voedselbank.

Dit resulteerde in een schenking van 1920 pakken koffie aan Stichting Goed Ontmoet waar 6 voedselbanken in de regio onder vallen.
Sietske van Beckhoven, bestuurslid van ICWB en inkoopmedewerker, heeft samen met Rob Rupert en Gerco Roosendaal die de koffieleverancier Douwe Egberts vertegenwoordigen de donatie overhandigd.
Door Leon Tholhuijsen, penningmeester Stichting Goed Ontmoet, werd deze donatie in ontvangst genomen. Namens al de klanten van de voedselbank sprak hij een dankwoord uit.